Opskrifter​

Få inspiration til lækre retter​

And á la Raunsmed


Velegnet til Frilands Landand & Mulardand

1 and på ca. 3,2 kilo
2 æbler
1 pose svesker uden sten
1 lille pose tranebær
½ liter vand, salt og peber

1. ​Da vore ænder er slagtes på vort eget gårdslagteri skulle der helst ikke sidde fjer rester, men skulle dette forekomme kan de fjernes med en skrællekniv.
2. ​Når anden er renset gnider man den ind i salt & peber.
3. ​Fyld anden med æblestykker, svesker og tranebær, der har ligget i vand nogle timer. Luk hullet med kødnåle.
4. ​Anden lægges nu i bradepande med brystet nedad. Hæld ½ liter vand ved.
5. ​Anden steges 3 timer ved 100/110 grader.
6. ​Anden vendes og steges yderligere 1 ½ - 2 timer
7. ​Sæt evt. oven på grill i par minutter, hvis du ønsker skindet helt sprødt. Husk at holde øje med den når du har sat ovnen på grill. Så er skindet sprødt og lækkert, anden saftig, mør og velsmagende

And á la Raunsmed. Når ”and” en er god

Vi ønsker jer alle en glædelig jul​

Om Raunsmed 

Hos Raunsmed Ivs går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor være sikker på, at vores varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling. Kundeservice er en af kerneværdierne hos Raunsmed Ivs og vi er altid behjælpelige med kyndig og personlig vejledning.

Information

​Lørdag 10.00 til 15.00

CVR: 38522930

Kontakt

Raunsmed 

Lyngbyvej 120, 9480 Løkken