Kom og gør en god handel

Åbningstider: Hver lørdag fra 10.00 til 15.00 eller efter aftale

​​​

​Eller vælg at få leveret på vores vareture. Vores uddannede chauffører kommer over det meste af Danmark. Vi træffes på 98995252 ml. 9-13. Mobil 40745252

Bestilling af fjerkræ skal foregå her​.

Du kan også købe vores fjerkræ hos vores forhandlere - ring og bestil hos en af dem ​

Hvordan er regler når man nu vil have fjerkræ?

  1. Hønsefugle og Svømmefugle må ikke gå i samme hus eller fold, de skal være adskildt.
  2. Hvornår skal man teste for salmonella? Har du mere end 30 høner skal du teste for salmonella under 30 stk er fritaget.
  3. Fjerkræ flokke på over 100 stk. skal også fortage test for fugleinfluenza.

Fødevarestyrelsen har også bedt os om at gøre det klart overfor jer vores kunder at alle vores fjerkræ er vaccineret mod Newcastle disease... Læs regelsætte:

Informationsskrivelse til anvendelse ved salg m.v. af fjerkræ, herunder fjervildt vaccineret eller påbegyndt vaccineret mod Newcastle disease. BEMÆRK: Efter § 10 i bekendtgørelse om vaccination mod Newcastle disease herunder paramyxovi-rus-1 hos duer er det forbudt at indsætte fjerkræ og andre fugle vaccineret mod Newcastle disease i besætninger med fjerkræ, der ikke er vaccineret mod Newcastle disease, medmindre det vaccinerede fjerkræ holdes adskilt fra det uvaccinerede eller det vaccinerede fjerkræ udelukkende er vaccineret med en inaktiveret vaccine.

Vi har de sidste små 20 år vaccineret alle vores fjerkræ... Uden en eneste har haft problemer med at vores vaccineret fjerkræ har været raske smittebærer... Men OK regler er regler​

Om Raunsmed 

Hos Raunsmed Ivs går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor være sikker på, at vores varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling. Kundeservice er en af kerneværdierne hos Raunsmed Ivs og vi er altid behjælpelige med kyndig og personlig vejledning.

Information

Lørdag fra 10-15
​CVR: 40219846

Kontakt

Raunsmed 

Lyngbyvej 120, 9480 Løkken