Høns til salg i Nordjylland

Hos Raunsmed har vi høns til salg

Hos Raunsmed har vi har 70 års erfaring med salg af fjerkræ. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi lægger stor vægt på, at dyrene får en ordentlig behandling når de er hos os. Vi holder til ved Løkken.

Kom og gør en god handel

Eller vælg at få leveret på vores vareture. Vores uddannede chauffører kører rundt i det meste af Danmark. Vi træffes på: 98995252 ml. 9-13. Mobil: 40745252

Bestilling af fjerkræ skal foregå her​.

Vi har også høns til salg hos vores forhandlere - ring og bestil hos en af dem.

Hvordan er reglerne når man vil holde høns?

  1. ​Hønsefugle og svømmefugle må ikke gå i samme hus eller fold, de skal være adskilt.
  2. ​Hvornår skal man teste for salmonella? Har du mere end 30 høner, så skal du teste for salmonella. Har du under 30 stk. er du fritaget.
  3. En fjerkræsflok på over 100 stk. skal også testes for fugleinfluenza.

Fødevarestyrelsen har bedt os om at gøre det klart overfor vores kunder, at alle vores fjerkræ er vaccineret mod Newcastle disease. I kan læse regelsættet nedenfor:

Informationsskrivelse til anvendelse ved salg m.v. af fjerkræ, herunder fjervildt vaccineret eller påbegyndt vaccineret mod Newcastle disease. BEMÆRK: Efter § 10 i bekendtgørelse om vaccination mod Newcastle disease herunder paramyxovi-rus-1 hos duer er det forbudt at indsætte fjerkræ og andre fugle vaccineret mod Newcastle disease i besætninger med fjerkræ, der ikke er vaccineret mod Newcastle disease, medmindre det vaccinerede fjerkræ holdes adskilt fra det u-vaccinerede eller det vaccinerede fjerkræ udelukkende er vaccineret med en inaktiveret vaccine.

Vi har i de sidste små 20 år, hvor vi har haft høns til salg, har vi vaccineret alle vores fjerkræ. Det har været problemfrit at vaccinere vores fjerkræ, og de har alle været raske smittebærer, men OK regler er regler​.

Kontakt os og hør mere

Vi har som sagt haft høns til salg i mange år, og hvis vi selv skal sige det, så kan vi svare på det meste. Så sidder du med et uforløst spørgsmål, er mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at vejlede og rådgive bedst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om Raunsmed 

Hos Raunsmed Ivs går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor være sikker på, at vores varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling. Kundeservice er en af kerneværdierne hos Raunsmed Ivs og vi er altid behjælpelige med kyndig og personlig vejledning.

Information

Lørdag fra 10-15
​CVR: 40219846

Kontakt

Raunsmed 

Lyngbyvej 120, 9480 Løkken