Spar 50% på alt hestefoder gælder så længe lager haves ​

HorseLux Easy - 15 kg

HorseLux Easy er et strukturrigt, koncentreret og havrefrit foder med et lavt indhold af sukker og stivelse. Dette gør foderet særlig velegnet til nøjsomme hesteracer, f.eks. shetlændere, islændere, koldblodsracer, fjordheste o.lign.

Foderet har særligt fokus på:

Lav daglig dosering

Struktur og omega 3-6-9

Nøjsomme heste

Lavt indhold af sukker og stivelse

Foderet er bl.a. sammensat af lucerne, grønpiller og Eponaolie samt vitaminer og mineraler. Det giver et koncentreret foder, som er rig på omega 3-6-9 og fibre samtidig med, at det også giver hesten en forlænget tyggetid.

HorseLux Easy kan anvendes til alle typer heste, både i arbejde og i vedligehold, men pga. den daglige lave dosering, er foderet specielt udviklet til nøjsomme hesteracer.

Foderet egner sig dog også godt til større hestehold, hvor alle hestene skal dækkes ind på en lav daglig fodermængde, og hvor der evt. suppleres med havre, FiberPellets eller lign. for ekstra energi eller huld.

Til heste i arbejde der mangler protein, til f.eks. muskelsætning, kan HorseLux Easy kombineres med HorseLux Protein.

Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

Pris:

135,20 kr ex moms

169,- kr inkl moms

​​HorseLux Easy Pellets - 20 kg

HorseLux Easy Pellets er et fiberholdigt, koncentreret og havrefrit foder med et lavt indhold af sukker og stivelse. Dette gør foderet særlig velegnet til nøjsomme hesteracer, f.eks. shetlændere, islændere, koldblodsracer, fjordheste o.lign.

Foderet har særligt fokus på:

 • Lav daglig dosering
 • Nøjsomme heste
 • Lavt indhold af sukker og stivelse
 • Omega 3-6-9 og fibre

Foderet er bl.a. sammensat af lucernepiller, oliehørfrø og Leci E samt coatede vitaminer og organiske mineraler. Det giver et koncentreret foder, som er rig på omega 3-6-9 og fibre, og som samtidig kan benyttes i foderautomater.

​HorseLux EasyPellets kan anvendes til alle typer heste, både i arbejde og i vedligehold, men pga. den daglige lave dosering, er foderet specielt udviklet til nøjsomme hesteracer.

Foderet egner sig dog også godt til større hestehold, hvor alle hestene skal dækkes ind på en lav daglig fodermængde, og hvor der evt. suppleres med havre, FiberPellets eller lign. for energi eller huld.

​Til heste i arbejde der mangler protein, til f.eks. muskelsætning, kan HorseLux Easy kombineres med HorseLux Protein.

Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet. 

Pris:

143,20 kr ex moms

189,- kr inkl moms

​​HorseLux Grow - 15 kg

HorseLux Grow er et velsmagende og fiberrigt foder til føl og plage, samt drægtige og diegivende hopper. Et korrekt sammensat foder til hesten i vækst er medvirkende til at give den en god start på livet.

​Foderet har særlig fokus på:

Dosering af vitaminer og mineraler

Lavt indhold af sukker og stivelse

Lille daglig dosering

Gærkultur for optimal fordøjelse

​HorseLux Grow indeholder flere fiberrige råvarer, som tilgodeser hestens fordøjelse på bedst mulige måde, ligesom at foderet også tilføres omega 3-6-9 igennem Eponaolie.

​Der er lagt stor vægt på en korrekt sammensætning af organiske mineraler og coatede vitaminer, som hesten i vækst har behov for. Både under drægtigheden, i laktationsperioden og frem til hesten eller ponyen er færdigudvokset.

​Foderet har et lavt indhold af sukker og stivelse, hvilket betyder, at væksthormonerne hos hesten i vækst ikke burde påvirkes negativt. Dette giver sammen med vitaminer og mineraler en sund og jævn vækst.

​HorseLux Grow er tilsat gærkulturen Levucell, som er den samme, der findes i HorseLux Gærkultur. Dette er for at sikre føllets fordøjelse den bedste start på livet, ligesom at det har en positiv effekt hos hoppen.

​Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

Pris:

143,20 kr ex moms

169,- kr inkl moms

HorseLux Senior - 15 kg

​​HorseLux Senior er udviklet til den ældre hest eller pony, som begynder at vise alderdomstegn.

Det kan f.eks. være, at den begynder at se kedelig ud i pelsen, får problemer med tænderne eller med at holde huld.

​Foderet har derfor særligt fokus på:

• Højt kalorieindhold

• Højt fedtindhold

• Gærkultur for optimal fordøjelse

​Der er lagt stor vægt på en korrekt vitamin- og mineralsammensætning, som udelukkende består af organiske mineraler og coatede vitaminer. Det giver den ældre hest en god optagelighed, hvilket sikrer at den bliver dækket ind.

Samtidig er lucernemængden minimal i HorseLux Senior, da hestens tænder ofte er slidt pga. mange års brug.

​Foderet indeholder gavnlige gærceller (Levucell) (Sacc.Cerevisiae) for at opretholde en så god stortarm så muligt, da dennes funktion falder med alderen.

​Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

Pris:

135,20 kr ex moms

169,- kr inkl moms

HorseLux Plus - 15 kg​

HorseLux Plus er et fiber- og strukturbaseret basisfoder, som dækker de fleste hestes behov. Foderet er fuldt dækkende med organiske mineraler og coatede vitaminer.

Foderet har særligt fokus på:

Struktur og fibre

Organiske mineraler og coatede vitaminer

Heste i vedligehold og arbejde

Foderet er sammensat af bl.a. lucerne, majsflager og Eponaolie, hvilket er medvirkede til at give hesten en moderat energi, muskelsætning og omega 3-6-9.

HorseLux Plus kan anvendes til heste i vedligehold, til skovturshesten og til hesten i let, moderat eller hård træning.

Ved manglende huld kan der evt. suppleres med HorseLux FiberPellets, HorseLux Omega Rice, eller foderet kan kombineres med HorseLux Extra.

​Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

Pris:

119,20 kr ex moms

139,- kr inkl moms

​​HorseLux Perform - 15 kg

HorseLux Perform er et havrefrit müslifoder som er særligt udviklet til hesten i arbejde. Det har et moderat indhold af fedt, stivelse og fibre, hvilket er medvirkende til at give hesten en god energi, som den kan udnytte positivt under træningen.

Foderet er desuden tilsat Melofeed, som indeholder den kraftige antioxidant SOD (SuperoxideDismutase).

Foderet har særligt fokus på:

• Hesten i arbejde

• Muskelsætning og restitution

• Kontrollérbar energi

Sammensætningen af råvarerne er nøje udvalgte, for at kunne give hesten den mest optimale muskelsætning, samt energi. Dette ses bla. igennem sammensætningen af proteinkilderne i foderet, som giver en korrekt aminosyresammensætning, og derved en god muskelsætning. Foderet indeholder desuden organiske mineraler og coatede vitaminer, samt Eponaolie, der bidrager med Omega 3-6-9.

Melofeed har sammen med proteinindholdet, en positiv effekt på hestens muskulatur.

Melofeed indeholder den kraftige antioxidant SOD, der ikke kun virker som en antioxidant, men også hjælper kroppens egne celler med at producere antioxidanter.

Alt dette giver hestens muskler de bedste forudsætninger for at udvikle sig positivt.

Pris:

143,20 kr ex moms

179,- kr inkl moms

​​HorseLux Extra - 15 kg

Brug HorseLux Extra som et lækkert, energirigt müslifoder, til din hest der skal yde på højt niveau eller som et tilskud i pressede perioder, hvor den mangler energi og huld. 

Extra har en god aminosyresammensætning og højt proteinindhold, som hjælper din hest med en optimal og god muskelsætning. Foderet er rigt på antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe de frie radikaler, der dannes særligt mange af under hård træning.

​Foderet har en optimal sammensætning af energi fra stivelse og olier, som både tilfører sunde Omega 3-6-9 fedtsyrer til din hest, og giver den en god energi. Denne kombination gør, at en del af foderets energi frigives hurtigt, mens en anden del frigives langsomt - hvilket er særligt optimalt for konkurrencehesten eller den arbejdende hest, der skal kunne arbejde længe og kontinuerligt. ​
HorseLux Extra dækker din hest ind med organiske mineraler og coatede vitaminer, som sikrer en høj kvalitet og optagelighed for hesten. Du kan derfor bruge HorseLux Extra som eneste krybbefoder til din hest - sammen med den rette mængde grovfoder og vand - men du kan også anvende foderet som en lækker topping på andet hestefoder.

​Du kan bruge HorseLux Extra som det daglige foder til heste i hårdt arbejde, i perioder fx op til show, kåringer eller stævner, hvor der er behov for ekstra kalorier og energi. Du kan også bruge foderet - i fuld dosis eller som tilskud - til din hest der generelt har problemer med at holde huld. Ligesom det også er særdeles velegnet til drægtige og lakterende hopper, der har tendens til at tabe sig.

Foderet har et særligt fokus på:

 • Muskelsætning
 • God energi
 • Opbygning af huld
 • Antioxidanter

Pris:

143,20 kr ex moms

179,- kr inkl moms

HorseLux EcoCare - 20 kg​​

Går du op i økologi, og ønsker du også at dine heste fodres økologisk, så er her det helt rette foder. HorseLux Ecocare er et foder målrettet et alsidigt hestehold. Foderet er et økologisk og danskproduceret hestefoder, som dækker hesten ind med vitaminer og mineraler på en lav daglig mængde, for at holde en fornuftig pris.

Foderet har særligt fokus på:

 • Økologi
 • Lav daglig dosering
 • Lavt indhold af sukker og stivelse
 • Fibre og omega 3-6-9

Foderet er et fiberrigt foder, som dækker hesten ind med mineraler og vitaminer ved en lav daglig dosering. Derudover er der tilsat flere råvarer til foderet, som tilfører hesten omega 3-6-9.

Der er lagt stor vægt på en korrekt sammensætning. Bla. er foderet tilsat flere urter for at bidrage med antioxidanter, samt en god smag.​

HorseLux EcoCare kan anvendes til alle typer heste og ponyer, herunder også den drægtige hoppe. Alt efter hestens niveau kan der nemt suppleres med økologiske grønpiller for huld og fibre, økologisk havre for energi eller økologisk sojaskrå for protein.

Pris:

199,20 kr ex moms

249,- kr inkl moms

HorseLux Lucerne - 10 kg​

HorseLux Lucerne består af lucernehø, lucerne piller og Eponaolie. På den måde sikres et struktureret og fiberholdigt produkt, som samtidig er støvfrit.

Foderet bidrager særligt med:

·​Forlænget tyggetid

·​Fordøjelige fibre

·​Omega 3-6-9

Lucerne er med til at øge tyggetiden hos hesten, hvilket giver en øget spytproduktion og derved bicarbonat, som har en syrenedsættende effekt pga. pH'en. Ydermere danner lucerne også en fibermåtte i hestens mave, hvilket gør, at mavesyre ikke kan skvulpe rundt på sammen måde, som hvis maven var tom.

​HorseLux Lucerne har en positiv effekt på hestens fordøjelse, ikke bare i maven, men også i hestens stortarm (blind- og tyktarm) pga. det høje indhold af letfordøjelige fibre.

Foderet er uden vitaminer og mineraler og kan anvendes som "top dressing" i hestens foder eller som grovfodersupplement i perioder hvor der er f.eks. er brug for mere tyggetid og spyt, fordøjelige fibre eller protein. Produktet bidrager med en langsomt frigivende energi.

​HorseLux Lucerne er danskproduceret lucerne og kommer fra Sønderjylland.

Pris:

76,- kr ex moms

95,- kr inkl moms

HorseLux FiberPellets - 20 kg​​

Brug letfordøjelige fiberpiller til din hest, med et lavt indhold af stivelse og sukker, og hold styr på fordøjelse og huld.

HorseLux FiberPellets består hovedsageligt af soyaskaller og roepiller, der indeholder masser af letfordøjelige fibre, som har en positiv effekt på din hests fordøjelse og huld. Fiberpillerne indeholder desuden masser af Omega 3-6-9 fra hørfrø, rapskager og Leci E, der bidrager med sunde fedtsyrer og kalorier til hesten der skal tage på eller opretholde en god foderstand.

HorseLux FiberPellets har et lavt indhold af sukker og stivelse og kan derfor med fordel anvendes til heste og ponyer, der helst skal undgå for meget af dén slags.

Foderet har særligt fokus på hestens:

·​Fordøjelse

·​Huld

​Foderet kan udfodres tørt ved max 50. gram pr. 100 kg. hest, men ved større portioner anbefaler vi at opbløde pillerne i vand, i forholdet 1:3 (FiberPellets:vand).

Pris:

87,20 kr ex moms

109,- kr inkl moms

HorseLux Omega Rice - 20 kg

Brug et kalorierigt tilskudsfoder baseret på risklid, hørfrø og lucerne til hesten, der skal tage på eller opbygge/bevare muskelmasse.HorseLux Omega Rice er et tilskudsfoder i pilleform primært bestående af risklid, hørfrø og lucerne, som giver foderet er særligt højt fedt- og kalorieindhold. Foderet indeholder risklid for at give det høje kalorieindhold, men er også tilsat lucerne for at give god smag og skabe den rigtige balance i calcium:fosfor-forholdet - der er ultimativt for at din hest kan optage mineralerne. Blandingen er desuden tilsat E-vitamin for at sikre en optimal optagelse af fedt.

​Du kan bruge HorseLux Omega Rice til din hest, der har behov for ekstra huld, dén der skal sætte muskler, eller bevare muskelmassen ved hårdt arbejde. Du kan også anvende foderet til din ældre hest, som har problemer med at holde huld. Her er fordelen at hestens evne til at fordøje fedt ikke falder med alderen, hvilket dens evne til at fordøje fibre gør.

Foderet har særligt fokus på:

·​Huld

·​Muskelsætning

·​Korrekt calcium:fosfor-forhold

Fodervejledning:HorseLux Omega Rice anvendes med 50-200 gr. pr. 100 kg kropsvægt.​​

Pris:

159,20 kr ex moms

199,- kr inkl moms

HorseLux Protein - 20 kg​​

Brug et koncentreret proteintilskud med et lavt indhold af sukker og stivelse til hesten der har brug for ekstra proteiner for at opbygge/bevare muskelmasse.

HorseLux Protein anvendes som et ekstra proteintilskud til hesten, hvor det daglige foders proteinindhold er utilstrækkeligt. Dette kan fx opstå, hvis du bruger grovfoder med lavt proteinindhold, eller hvis din hest af anden årsag har brug for ekstra proteiner. Her kan være tale om en drægtig eller lakterende hoppe, eller hos hesten i arbejde, som mangler muskler og energi.

HorseLux Protein er uden tilsatte vitaminer og mineraler, men er sammensat af flere forskellige råvarer med et højt indhold af protein. Dette tilføjer aminosyrer (proteins byggesten) fra flere forskellige proteinkilder, hvorved det får en god aminosyresammensætning. Foderet er også tilsat ekstra E-vitamin og fedtsyrer for at give hesten et optimalt stofskifte.

Foderets sammensætning og egenskaber gør det særligt anvendeligt til heste der skal sætte muskler eller på anden måde har et ekstra behov for protein. Du kan bruge HorseLux Protein til alle hestetyper og racer, men er særligt velegnet til heste i arbejde og avlsdyr.
Foderet har et lavt indhold af sukker og stivelse og er derfor også særlig velegnet til nøjsomme heste i ridning, da de også har et behov for protein til deres muskulatur.

Foderet har særligt fokus på:

 • Højt proteinindhold
 • Muskelsætning
 • Lavt indhold af sukker og stivelse

Pris:

191,20 kr ex moms

239,- kr inkl moms​

HorseLux Majsflager - 15 kg​

HorseLux Majsflager er varmebehandlede (mikroniserede), hvilket sikrer den højest mulige fordøjelighed. Foderet er uden vitaminer og mineraler og kan derfor tilsættes ved siden af hestens daglige foder.

Foderet har særligt fokus på:

God energi

Huld

Høj optagelighed

Majs indeholder meget stivelse og har et højt indhold af foderenheder og er en af de stivelseskilder, som hesten udnytter bedst.

Anbefales til heste, der mangler energi til træning eller til heste, der skal tage på.

Anvendes med 100-150 gr. pr. 100 kg. kropsvægt.

Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

Pris:

79,20 kr ex moms

99,- kr inkl moms

HorseLux Sport - 15 kg​​

HorseLux Sport er et strukturrigt foder, der kan anvendes i de fleste hestehold. Foderet er rettet mod heste, der skal præstere, heste der ikke kan tåle almindelig havre eller heste, der har behov for ekstra energi.

Foderet har særligt fokus på:

Individuel dosering

God energi

Omega 3-6-9

En af fordelene ved at fodre med HorseLux Sport er, at der kan fodres individuelt. Det betyder, at to lige store heste, som udnytter foderet meget forskelligt, kan få tildelt en passende mængde HorseLux Sport og herefter blive tildelt den mængde vitaminer og mineraler, de har behov for ud fra størrelse og arbejdsniveau.

​På den måde sikres det, at begge heste får dækket deres behov, og at de begge har en korrekt huld.

​Som vitaminer og mineraler anbefaler vi HorseLux MultiVit el. HorseLux MultiCobs.

Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

Pris:

87,20 kr ex moms

109,- kr inkl moms

​​HorseLux  Mash - 15 kg

HorseLux Mash er et velsmagende ekstra måltid til din hest. Foderet har et højt indhold af fibre og er bl.a. sammensat af æblefibre, roefibre og grønpiller, samt Eponaolie.

Foderet kan særligt anbefales til:

• Det ekstra måltid

• Ekstra huld

• Opretholdelse af væskebalance

• At stabilisere tarmfloraen

• At iblande medicin, elektrolytter eller lign.

Mash er tilsat gærkulturen Levucell (Sacc. Cerevisiae), som er den samme gærstamme, der findes i HorseLux Gærkultur.

Sammen med de mange fibre, hjælper det hesten med at have en optimal og velfungerende fordøjelse.

HorseLux Mash skal blandes op med koldt eller lunkent vand i forholdet 1:2, og stå i blød i 15 minutter før tildeling til hesten.

Pris:

135,20 kr ex moms

169,- kr inkl moms

HorseLux MultiCobs ​​

Prøv de super populære, kornfri vitamin- og mineralbolcher i en ny forbedret recept til din hest eller pony.

HorseLux MultiCobs er en velsmagende vitamin- og mineralblanding, der er presset i bolcher, så de er nemmere for dig at give til hesten, der fx går på græs og ikke får foder i krybben.
HorseLux MultiCobs indeholder organiske mineraler og vitaminer i en god kvalitet, som sikrer en høj optagelighed hos din hest.MultiCobs'ene dækker din hests daglige vitamin- og mineralbehov og kan doseres individuelt efter hestens størrelse og brug. Bolcherne er helt fri for korn men indeholder bla. æblefibre, som er med til at give en lækker smag, de fleste heste kan lide.
Bolchernes opskrift blev ændret i 2019, så de nu er sammensat og presset mere optimalt, så du får nogle flottere bolcher med mindre smuld.

Den praktiske godbidsform gør MultiCobs særligt anvendelige til dig der har heste på græs eller i løsdrift, men du kan selvfølgelig også give dem til heste og ponyer i stalden.

​Foderet har særligt fokus på:

 • Høj optagelighed
 • Afbalanceret vitamin- og mineralindhold
 • Optimal sammensætning

Pris:

287,20 kr ex moms

359,-kr inkl moms​

HorseLux MultiVit​

HorseLux MultiVit er en vitamin- og mineralblanding i pilleform, som udelukkende indeholder organiske mineraler og coatede vitaminer. Dette sikrer en høj optagelighed hos hesten. Du kan bruge HorseLux MultiVit som eneste vitamin produkt, da din hest er fuldt dækket ind ved mængderne i tabellen nedenunder. Suppler evt. gerne med et fiberfoder som f.eks. HorseLux Lucerne for at øge tyggetiden. Hvis din hest eller pony er af nøjsom type og du ikke ønsker at fodre fuldt ud med krybbefoder, kan du også nemt supplere med Multivit, da de små piller nemt kan blandes i det nuværende foder.

Egenskaber

·​Høj optagelighed

·​Afbalanceret vitamin- og mineralindhold

·​Organiske og coatede vitaminer og mineraler

HorseLux MultiVit dækker hestens daglige vitamin- og mineralbehov og kan doseres individuelt efter hestens størrelse, alder og brug. De anbefales derfor både til heste i vedligehold, arbejde, til heste i vækst, samt til drægtige og lakterende hopper.

Foderet er bl.a. baseret på urterne rosmarin, bukkehornsfrø og hvidløg, hvilket giver HorseLux MultiVit en god smag og duft samtidig med, at foderet også indeholder antioxidanter. 

Pris:

319,20,- kr ex moms

399,- inkl moms

HorseLux Stabilizer

HorseLux Stabilizer er et tilskudsprodukt, der er 100% baseret på urter, og som tilgodeser den overvægtige hest eller heste med tendens til overvægt og/eller lokale fedtdepoter på f.eks. hals og bagpart.

​Produktet kan med fordel anvendes til heste på græs, da urterne i produktet forbedrer omsætningen af sukkerstoffer.

Anbefales ikke til drægtige hopper.

sammensætning:

Lægestrengbælg (Galega officinalis) 20%, marietidsel (Silybum marianum) 20%, bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum) 20%, loppefrø (Plantogo ovata) 20%, munkepeber (Agnus castus) 20%.

Pris:

2 kg

279,20 kr ex moms

349,- kr inkl moms

4 kg

479,20 kr ex moms

599,- kr inkl moms

HorseLux Biotin​​

HorseLux Biotin er et koncentreret og letoptageligt biotintilskud, der indeholder alle hovens nødvendige næringsstoffer og byggesten - i de rigtige forhold.

​En enkelt dagsdosis tilfører hesten hele 75 mg biotin, foruden meget høje doser af MSM (organisk svovl), ølgær, essentielle aminosyrer, vitaminer og letoptagelige organiske sporstoffer.

Sikrer gendannelse af sundt og stærkt horn. Anbefales ved skørt, porøst eller blødt horn, hovkløfter og dårlig/langsom hornvækst.

Diætetisk tilskudsfoder til heste.

Daglige mængde:

Heste: 12-15 g (1 mål)

Ponyer: 6-8 g (½ mål)

Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge eller uddannet beslagsmed.

Skal anvendes i 8 uger. Ved synlige forbedringer bør HorseLux Biotin fortsat anvendes i hele vokseperioden for den nye hov (8-12 måneder), for det bedste resultat og kan gentages efter behov.

Konsulter evt. en foderrådgiver før brug og ved forlængelse af brug ud over anbefalingerne.

Sammensætning:

Foderkridt, lucernemel, ølgær, bukkehornsfrø, MSM, rapsolie. 

Pris:

1 kg

271,20 kr ex moms

339,- kr inkl moms

3 kg

623,20 kr ex moms

779,- kr inkl moms

HorseLux Elektrolyt - 1 liter flydende​​

Har du også en hest der skal præstere hårdt, og ofte i længere tid, eller sveder den ofte meget, så er der stor sandsynlighed for, du har brug for at tilføje elektrolytter til dens foderplan. Elektrolytter er mineraler i saltform som hovedsageligt består af natrium klorid, kalium og i mindre omfang kalcium og magnesium. Elektrolytter er en vigtig bestanddel af hestens kropsvæske.

Hestens sved indeholder forskellige mineraler og sammensætningen svarer til indholdet i blod og andre kropsvæsker. Derfor kan et mangel på elektrolytter medføre dehydrering, nedsat præstation, nedsat muskel- og nervefunktion. Hestens sved har et højt indhold af forskellige mineraler i forhold til andre dyrearter, hvorfor det er vigtigt at erstatte tabet af disse.

HorseLux Flydende Elektrolyt er et koncentreret og velsmagende elektrolyt- og energitilskud, der hurtigt erstatter hestens tab af elektrolytter ved træning, konkurrence, løb eller transport og stimulerer drikkelysten. Tildeling af tilskuddet umiddelbart efter hårdt arbejde/svedudbrud har derfor en positiv effekt på både væske- og energibalance, hvilket er vigtigt for sportshestens præstationsevne, samt velbefindende.

Husk altid at hesten skal have adgang til friskt drikkevand.

​Diætetisk tilskudsfoder til heste.

Pris:

119,20 kr ex moms

149,- kr inkl moms

HorseLux Elektrolyt​

HorseLux Elektrolytter er mineraler i saltform og erstatter hestens tab af elektrolytter ved svedafsondring under og efter træning, konkurrence, løb eller transport og forøger drikkelysten, hvilket sikrer en optimal elektrolyt- og væskebalance.

​Tilskuddet er tilsat naturlige antioxidanter, i form af E- og C-vitamin, som modvirker ophobning af skadelige affaldsstoffer (mælkesyre og frie radikaler) i musklerne og forbedrer derved udholdenhed og restitutionsevne.

​HorseLux Elektrolytter indeholder ingen sukker, men er sødet med æblekoncentrat.

​Husk altid at hesten skal have adgang til friskt drikkevand.

​Diætetisk tilskudsfoder til heste.

Pris:

1,5 kg

119,20 kr ex moms

149,- kr inkl moms

5 kg

295,20 kr ex moms

369,- kr inkl moms

HorseLux Rebuild​​

HorseLux Rebuild er en energi- og mineralbooster (elektrolyt) med chelaterede sporstoffer og antioxidanter.

Sammensætningen af sporstoffer og mineraler hjælper hesten med at genoprette balance i kroppen, efter f.eks. en lang stævnedag og hvor hesten skal være klar til dagen efter.

Rebuild kan både bruges før, under og efter hårdt arbejde og/eller transport, men anbefales særligt til de heste der skal præsterer flere dage i træk.

Diætetisk tilskudsfoder til heste.

Pris:

87,20 kr ex moms

109,- kr inkl moms

HorseLux Bukkehornsfrø - 2 kg​​

HorseLux Bukkehornsfrø er 100% rene formalede og varmebehandlede bukkehornsfrø.

Bukkehornsfrø er et naturligt aromastof, der kan stabilisere blodsukkeret og stimulerer appetit og fordøjelse.

​Har et højt indhold af fibre og antioxidanter.

Daglige mængde:

Heste: 30 gr. (2 mål)

Ponyer: 15 gr. (1 mål)

Sammensætning:

100% formalede og varmebehandlede bukkehornsfrø.

Pris:

183,20 kr ex moms

229,- kr inkl moms

HorseLux Hvidløg​​

HorseLux Hvidløg er tørret hvidløg i fødevarekvalitet.

​Hvidløg er anerkendt og værdsat for sit høje indhold af biologiske aktivstoffer og sin immunstyrkende effekt.

Daglige mængde:

Store heste: 30 gr.

Små heste/ponyer: 20 gr.

Kan give afsmag i mælken hos lakterende hopper.

Den anbefalede mængde skal overholdes, da for store mængder hvidløg kan føre til mangel på røde blodlegemer.

Sammensætning:

100 % rent, tørret hvidløgsgranulat

Pris:

3 kg

271,20 kr ex moms

339,- kr inkl moms

HorseLux MSM - 1 kg​

HorseLux MSM er en organisk svovlforbindelse, som indeholder let optageligt svovl.

Svovl er vigtigt for at bevare og genskabe sund hud, pels og hove.

Daglig mængde:

Heste: 15-20 gr. (1-1½ mål)

Store ponyer: 15 gr. (1 mål)

Små ponyer 7,5 gr. (½ mål)

Sammensætning:

MSM (methylsulfonmethan) 99,9%

Pris:

263,20 kr ex moms

329,- kr inkl moms

HorseLux Zink + Kobber ​​

Brug HorseLux Zink + Kobber som et tilskud til din hest, der har brug for ekstra støtte til hud, pels og hove.

HorseLux Zink + Kobber er et letoptageligt tilskud af organisk bundet kobber og zink, naturlig E-vitamin og organisk selen, der støtter gendannelse af sund hud og pels. Tilskuddet er særligt aktuelt i perioder med fugtigt vejr og mudder på folden, hvor særligt hestens hove er udsatte og har brug for ekstra støtte, ligesom det kan anvendes i perioder med mange insekter, der plager hestens hud og pels.
Zink og kobber er bl.a. også vigtige mineraler for brusken hos heste i vækst, og til vedligehold af skelettet hos voksne heste. Ligesom de også indgår i flere antioxidanter, der har betydning for din hests immunforsvar og muskelfunktion.

Produktet er tilsat stjerneanis for en lækker lakrids-agtig smag, der lettere får din hest til at spise det. Du kan med fordel blande pulveret i dens daglige foder.

Daglige mængde:Heste: 20 gr. (1 mål)​Ponyer: 10-15 gr. (½ mål).​
Du bør kun bruge produktet ved mangelsymptomer. Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge.

Sammensætning:Lucernemel, foderkridt, strømel, bukkehornsfrø, rapsolie.

Pris:

1 kg

183,20 kr ex moms

229,- kr inkl moms

3 kg

447,20 kr ex moms

559,- kr inkl moms

HorseLux Gastric - 1,5 kg​​

HorseLux Gastric anvendes til opretholdelse og forbedring af funktionen af mavesækkens slimhinde.

​Anbefales ved nedsat trivsel, f.eks. i pressede perioder, ved dårligt huld, manglende ædelyst, fravænning af føl, stereotyp eller aggressiv adfærd, våd/ildelugtende afføring o. lign.

​HorseLux Gastric er også velegnet til heste i hård træning og konkurrence, da produktet beskytter den øvre del af mavesækken mod syreætsninger, som især højt ydende heste er mere udsatte for, som følge af stor fysisk aktivitet og mere protein og stivelse i foderplanen.

​Indeholder ingen stoffer, der er forbudt af FEI og TheBritish Jockey Club.

Daglige mængde:

Heste: 50 gr. (2 mål)​

Ponyer: 50 gr. (2 mål)​

Føl: 25 g (1 mål)​

Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge.

Sammensætning:

Mælkesyrefermenterede, GMO-frie sojabønner (Fermaid Ease 187), strømel og rapsolie.

Pris:

679,20 kr ex moms

849,- kr inkl moms

HorseLux Gærkultur​​

Har du en hest med fordøjelsesforstyrrelser? Hjælp den med at få styr på maven igen - eller forebygge ubalancer - med HorseLux Gærkultur.

Gærkulturen indeholder levende Levucell gærceller (probiotika), kiselgur og MOS, der samlet set har masser af gode egenskaber for din hests fordøjelse.
Probiotikaen styrker stortarmens mikrobiota og hæver bl.a. pH-værdien, hvilket forbedrer fiberudnyttelsen og hestens egen produktion af B-vitaminer. Kiselgur virker toxinbindende, mens MOS forhindrer tilhæftning af skadelige mikroorganismer (fra foder/grovfoder) på tarmvæggen, der styrker immunforsvaret og reducerer risikoen for ubalancer yderligere.

Din hests fordøjelsesforstyrrelser og ubalancer kan fx komme til udtryk ved:

 • Løs/tynd afføring
 • Efterløb
 • Dårligt huld / fiberudnyttelse
 • "Våde prutter"

​​Desuden modvirker HorseLux Gærkultur også ubalancer i din hests fordøjelse, som fx "våde prutter" og efterløb, der oftest finder sted ved fodring med wrap/ensilage eller frisk græs.

​HorseLux Gærkultur kan både bruges i perioder med fordøjelsesforstyrrelser og ubalancer, der fx kan opstå ved foderskift, fodring med wrap/ensilage eller frisk græs. Men du kan også anvende gærkulturen som forebyggende støtte til fordøjelsen hos velfungerende heste, herunder både føl, ungheste, avlshopper, hvor du ønsker forbedring af mælkeudnyttelse og mælkekvalitet, udvoksede heste, ældre heste med dårligt huld og præstationsheste.​

Anbefalet daglige mængde:Heste/ponyer: 15 gr. pr. dag (1 mål)
Produktet tildeles i hestens foder og må ikke opblødes før tildeling.

Sammensætning:Agrimos, strømel, foderkridt, rapsolie.

Pris:

1 kg

223,20 kr ex moms

279,- kr inkl moms

3 kg

559,20 kr ex moms

699,- kr inkl moms

​HorseLux Magnesium

HorseLux Magnesium er et magnesiumtilskud med høj biologisk tilgængelighed.

Anvendes til forebyggelse og afhjælpning af magnesiummangel, som kan forekomme i græsningssæsonen og ved tildeling af for lidt eller for ringe grovfoder.

Daglige mængde:

Store heste: 15 g (1 mål)

Ponyer: 7-12 g (½-3/4 mål).

Sammensætning:

100% Magnesiumoxid.

Pris:

1,5 kg

127,20 kr ex moms

159,- kr inkl moms

5 kg

295,20 kr ex moms

369,- kr inkl moms

​​HorseeLux flydende B-Vitamin - 1 liter

HorseLux Flydende B-vitamin er et bredspektreret og velsmagende B-vitamintilskud til heste med hele B-vitaminpaletten. Herunder bl.a. B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B6 (pyridoxin), B7 (biotin), B9 (folinsyre) og B12 (colobalamin).

​B-vitamin kan med fordel anvendes ved fældning, pelssætning, uoplagthed, manglende appetit, hård træning, samt ved miljø- og foderskifte.

​HorseLux B-vitamin hæver hestens B-vitaminniveau til det normale og giver flot og sund pels.

​Tilskuddet er i flydende, men fås også i pulver.

Daglige mængde:

Heste: 20 ml.

Ponyer/føl: 10-15 ml.

Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge. Ryst flasken inden dosering.

Sammensætning:

Vand, glycerin, natriumfosfat- og bikarbonat.

Pris:

127,20 kr ex moms

159,- kr inkl moms

​​HorseLux Epona Olie - 5 liter

Prøv en lækker og velsmagende specialolie til din hest, der har brug for en et ekstra kalorietilskud.

HorseLux Eponaolie består af sojaolie og sojalecithin. Olien er rig på fedtsyrer - Omega 3-6-9 - og har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som giver din hest en flot, blank pels. Ligesom den indeholder naturlige antioxidanter fra bl.a. Rosmarin.

Indholdet af sojalecithin gør, at Eponaolien har evnen til at blande sig med vand, hvilket giver en bedre og hurtigere optagelse i forhold til almindelige olier. Energien i olien frigives langsomt, som giver den en længerevarende effekt på hesten i arbejde. Dette betyder også, (grundet den aerobe forbrænding) at mængden af mælkesyrer mindskes i hestens muskulatur under arbejde. I sidste ende giver dette også din hest en bedre restitutionsevne.

​Du kan med fordel bruge HorseLux Eponaolie, hvis du ønsker at undgå eller mindske brugen af korn i din hests daglige foder, men mangler et alternativ til at holde kalorierne hjemme. 3 dl Eponaolie svarer cirka til energiindholdet i 1 kg korn.

Du kan bruge Eponaolie til din hest der mangler huld, hesten der skal tage på men undgå stivelse, til hesten i arbejde eller til den der er mat i pelsen, og har brug for lidt ekstra kalorier.

Olien har et særligt fokus på:

 • Sunde fedtsyrer
 • God optagelighed
 • Huld
 • Sund og skinnende pels

Sammensætning:Sojaolie
Sojalecithin

Pris:

143,20 kr ex moms

179,- kr inkl moms

HorseLux Gurkemeje + Melon

​HorseLux Gurkemeje + Melon er et tilskudsprodukt bestående af ren og formalet gurkemejerod, som er tilsat Melofeed, samt Bukkehornsfrø.

​Melofeed er en patenteret og naturlig kilde til primære antioxidanter og indeholder den kraftigste antioxidant SOD (Superoxide Dismutase).

De primære antioxidanter beskytter kroppens celler imod oxidativt stress (for mange frie radikaler i kroppen), som bla. kan opstå under træning.

​HorseLux Gurkemeje+Melon anbefales særligt til heste i træning, da mangel på antioxidanter kan komme til udtryk ved stivhed og spændinger i musklerne, nedsat immunforsvar, irriterede lufteveje eller ved problemer med led og hud.

​HorseLux Gurkemeje+Melon har tillige en positiv effekt på frugtbarheden hos avlsdyr.

Daglige mængde:

Store heste: 30 gr. (2 mål)

Ponyer: 15-20 gr (1-1½ mål)

Sammensætning:

Gurkemejerod, Melofeed, bukkehornsfrø, rapsolie. 

Pris:

1 kg

231,20 kr ex moms

289,- kr inkl moms

​HorseLux Ølgær

HorseLux Ølgær er med en god aminosyreprofil og et højt indhold af hele B-vitaminpaletten inkl. biotin.

Ølgær er velegnet som et tilskud i dagligdagen der styrker hud, pels og hove.

​Står hesten med akut B-vitaminmangel eller hovproblemer, kan der suppleres med HorseLux Biotin eller HorseLux B-vitamin.

​Produktet indeholder ikke maltrester med hordenin og må derfor også anvendes til sportsheste.

Daglige mængde:

Heste: 100 gr.

Ponyer, føl & plage: 50-75 gr.

Sammensætning:

100% ølgær, inaktiveret.

Pris:

6 kg

191,20 kr ex moms

239,- kr inkl moms

20 kg

455,20 kr ex moms

569,- kr inkl moms

​​HorseLux Beta-Karoten - 3 kg

HorseLux Beta-Karoten fremmer brunst og ægløsning hos avlshopper.

​Understøtter aktivt hingstes reproduktionsapparat.

​Med naturligt E-vitamin (RRR-alfa-tocopherol) og organisk bundet selen, der tilsammen har en positiv effekt på frugtbarheden hos avlsdyr.

​Diætetisk tilskudsfoder til heste.

Daglige mængde:

Store hopper/-hingste: 30 gr. (2 mål)

Ponyhopper/-hingste: 15 gr. (1 mål)

Det anbefales at avlshopper tildeles HorseLux Beta-Karoten i de sidste 3 måneder af drægtigheden og indtil ny drægtighed er bekræftet. Goldhopper fra 3-4 måneder før ifoling og indtil bekræftelse af ny drægtighed. Det anbefales at avlshingstene tildeles HorseLux Beta-Karoten i bedækningssæsonen.

Sammensætning:

Lucernemel, foderkridt, bukkehornsfrø, rapsolie, stjerneanisolie.

Pris:

519,20 kr ex moms

649,- kr inkl moms

HorseLux GærTablet - 300 g.​​

Har din hest tynd afføring, problemer med at holde huld eller andre ubalancer i fordøjelsen? Prøv HorseLux Gærtabletter, og få fordøjelsen tilbage på ret køl.

Gærtabletterne indeholder levende Levucell gærceller (probiotika), der har en positiv effekt på din hests fordøjelse og tarmsystem. Probiotikaen virker ved at styrke stortarmens mikrobiota og hæver pH-værdien, hvilket forbedrer fiberudnyttelsen og hestens egenproduktion af B-vitaminer.
Gærkulturen er tilsat en lækker smag af lakrids og presset i tablet-form, der gør det nemt for dig at give som en godbid til din hest eller pony, der ikke får så meget foder i krybben.

Din hests fordøjelsesforstyrrelser og ubalancer kan fx komme til udtryk ved:

 • Løs/tynd afføring
 • Efterløb
 • Dårligt huld / fiberudnyttelse
 • "Våde prutter"

Du kan bruge Gærtabletterne i perioder med ubalancer i din hests fordøjelse, der fx kan opstå ved foderskift, fodring med wrap/ensilage eller frisk græs. Men du kan også bruge tabletterne forebyggende hos velfungerende heste.
HorseLux GærTablet må anvendes til både føl, ungheste og avlshopper, hvor du ønsker forbedring af mælkeudnyttelse og mælkekvalitet. Ligesom præstations- og konkurrenceheste, udvoksede heste og ældre heste med dårligt huld, kan have glæde af tabletterne.

Daglige mængde:Heste/ponyer: 2 tabletter dagligt.
Produktet tildeles i hestens foder eller som godbid, og må ikke opblødes før tildeling.

Sammensætning:Lakridsrodsekstrakt, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat.

Tilsætningsstoffer pr. kg.: Saccharomyces cerevisiae / Levucell SC 10 ME Titan: 10x10*12 CFU/kg.    

Pris:

263,20 kr ex moms

329,- kr inkl moms

HorseLux Mobilitet​​

HorseLux Mobilitet er et fodertilskud til forbedring af hestens ledfunktion eller som vedligehold. F.eks. til den ældre hest eller til hesten der udsættes for høje belastinger, f.eks. under hård træning, konkurrence eller løb.

Tilskuddet er også velegnet til heste med ordineret boksro, da manglende bevægelse svækker ledbrusken.

​HorseLux Mobilitet fås også i flydende.

Daglige mængde:

Heste: 30 gr. (2 mål)

Ponyer: 15 gr. (1 mål)

Vedligehold:

Heste: 15 g (1 mål)

Ponyer: 7,5 gr. (1/2 mål)

Sammensætning:

MSM (methylsulfonmethan), muslingeekstraktmel HCI (fra grønlæbet musling), chondroitinsulfat, hyaluronsyre (HA), rapsolie.

Pris:

1 kg

527,20 kr ex moms

659,- kr inkl moms

HorseLux Loppefrøskaller​

HorseLux Loppefrøskaller (Plantago ovata) anvendes til udrensning af sand og jord fra din hests mave- og tarmkanal.

​Loppefrøskaller indeholder naturlige slimstoffer, som indkapsler sand/jord og fører det ud med gødningen.

​HorseLux Loppefrøskaller forebygger ophobning af sand og jord, ved regelmæssig brug. Det kan være en fordel at forebygge hvis hesten går på jordfold eller fold med meget lidt græs.

Det anbefales at heste der går på ringe græsdække eller på marker med ringe græsmængder, at de tildeles grovfoder hvis de går ude i mere end 3-4 timer. Udfodring med grovfoderet bør ske i en foderhæk eller lign. for at undgå at hesten spiser grovfoder der er tilsølet i jord og mudder.

 • Effektiv udrensning af sand og jordpartikler fra fordøjelseskanalen
 • Indkapsler sandet og jorden, for effektivt at fører det med gødningen ud
 • Ved sandet jord, anbefales forebyggelse med loppefrøskaller

Daglige mængde:

Ved udrensning

Heste: 100 g (2 mål).

Ponyer 50-75 g (1-1½ mål).

Gives i foderet i 1 uge.

Ved forebyggelse

Heste: 25 g (½ mål).

Ponyer 15 g (1/4 mål)

Bør ikke opblødes før brug, pga. konsistensen.

Sammensætning:

Formalede loppefrøskaller (min. 95% rene).

Pris:

1 kg

135,20 kr ex moms

169,- kr inkl moms

3 kg

343,20 kr ex moms

429,- kr inkl moms

HorseLux E-vitamin​​

HorseLux E-vitamin indeholder den kraftige antioxidant, E-vitamin, der virker muskelopbyggende og forbedrer udholdenheden/restitutionsevnen.

​Anvendes ved hård træning, ved f.eks. stivhed, spændinger og til ungheste der skal sættes i arbejde.

​HorseLux E-vitamin fremmer ligeledes frugtbarheden hos avlsdyr.

​Diætetisk tilskudsfoder til heste.

Daglige mængde:

Heste: 40 g (3 mål)

Ponyer: 25-30 g (2 mål).

Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge.

Sammensætning:

LuHorseLux E-vitamin indeholder den kraftige antioxidant, E-vitamin, der virker muskelopbyggende og forbedrer udholdenheden/restitutionsevnen.

​Anvendes ved hård træning, ved f.eks. stivhed, spændinger og til ungheste der skal sættes i arbejde.

​HorseLux E-vitamin fremmer ligeledes frugtbarheden hos avlsdyr.

​Diætetisk tilskudsfoder til heste.

Daglige mængde:

Heste: 40 g (3 mål)

Ponyer: 25-30 g (2 mål).

Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge.

Sammensætning:

Lucerne, foderkridt, magnesiumoxid, bukkehornsfrø, rapsolie.cerne, foderkridt, magnesiumoxid, bukkehornsfrø, rapsolie.

Pris:

1 kg

183,20 kr ex moms

229,- kr inkl moms

3 kg

447,20 kr ex moms

559,- kr inkl moms

HorseLux B-vitaminer​​

HorseLux B-vitamin er et koncentreret B-vitamintilskud til heste med hele B-vitaminpaletten, herunder bl.a. B1 (tiamin), B2 (riboflavin),

B6 (pyridoxin), og B12 (cobalamin), samt MSM, kisel og ølgær.

​Anvendes ved fældning, pelssætning, uoplagthed, manglende appetit, hård træning, samt ved miljø- og foderskifte.

​HorseLux B-vitamin hæver hestens B-vitaminniveau til det normale på 3-4 uger.

​Tilskuddet er i pulver (fås også i flydende).

Daglige mængde:

Heste: 40 g (3 mål)

Ponyer/føl: 25-30 g (2 mål)

Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge.

Sammensætning:

Foderkridt, lucernemel, MSM, salt, ølgær, bukkehornsfrø, rapsolie, anisolie.

Pris:

1 kg

127,20 kr ex moms

159,- kr inkl moms

3 kg

295,20 kr ex moms

369,- kr inkl moms

HorseLux Mun​​

HorseLux Mun er en kombination af flere forskellige urter, med en velkendt og veldokumenteret virkning.

Urteblandingen er velgørende og styrker immunforsvar, luftveje, hud, pels og fordøjelse på en naturlig måde.

Produktet indeholder ægte eucalyptus, der har en meget velgørende og forfriskende virkning på hestens luftveje og åndedrætsorganer. Hesten får maksimal luft, hvilket giver bedre velvære, både under hvile og ved fysisk træning.

Mun er bl.a. velegnet til heste der har hyppig kontakt med fremmede heste og/eller miljøer, f.eks. på rideskoler/større opstaldningssteder, samt ved deltagelse i konkurrencer og løb.​

HorseLux Mun indeholder også ølgær, hvilket gør produktet rig på B-vitamin, og har en positiv virkning på hove, hud og pels.

Daglige mængde:

Store heste: 75 g (3 mål).

Ponyer: 35-50 g (1½-2 mål)

Sammensætning:

Hvidløg, rosmarin, lucerne, rød solhat, solbær, strømel, ølgær, salt, bukkehornsfrø og rapsolie.

Pris:

2 kg

183,20 kr ex moms

229,- kr inkl moms

5 kg

367,20 kr ex moms

459,- kr inkl moms

HorseLux Mobilitet - 1 liter​

HorseLux Mobilitet er et fodertilskud til forbedring af hestens ledfunktion eller som forebyggelse/vedligehold. F.eks. til den ældre hest eller til hesten der udsættes for høje belastinger, f.eks. under hård træning, konkurrence eller løb.

Tilskuddet er også velegnet til heste med ordineret boksro, da manglende bevægelse svækker ledbrusken.

​HorseLux Mobilitet fås også i pulver.

Daglige mængde:

Heste: 50 ml.

Ponyer: 25 ml.

Ved forebyggelse/vedligehold:

Heste: 25 ml.

Ponyer: 12,5 ml.

Ryst flasken grundigt før brug.

Sammensætning:

MSM, glucosamin (fra grønlæbet musling), chondroitin, hyaluronsyre (HA).

Pris:

439,20 kr ex moms

549,-kr inkl moms

HorseLux Power - 3 kg​​

HorseLux Power er et kalorierigt tilskudsprodukt, som er sammensat af udvalgte planteolier, der er forarbejdet på en særlig måde, så olierne er blevet omdannet til vandopløseligt pulver, der er lette for din hest at fordøje. Produktet består af 99 % fedt, og bidrager derfor med masser af kalorier og langvarig energi til din hest der har brug for ekstra power under arbejde, eller har problemer med at holde huld.

HorseLux Power anbefales særligt til heste der mangler langvarig og kontrollérbar energi, som ikke skal komme fra korn og stivelse. Dette kan f.eks. være i perioder med meget træning eller op til et stævne. Du kan også bruge tilskuddet til den hest, der generelt - eller periodisk - har svært ved at holde huld, eller til heste der akut har brug for at tage på. Her vil doseringen være noget højere, end til de heste, som mangler energi i hverdagen.

Fodervejledning:

Ved normalt arbejde:

 • Heste: 250 gr.
 • Ponyer: 150-200 gr.

Ved intensivt arbejde / konkurrencehest:

 • Heste: 300-375 gr.
 • Ponyer: 200-300 gr.

1 mål = 100 gr.

Ved lettere træning og vedligehold, samt ved godt huld, kan der tildeles lavere daglig mængde for at få en god energi. Her anbefales 50-100 gr. dagligt.

Sammensætning:Mono-, di- og triglycerider af vegetabilsk oprindelse.

Energiindhold pr. kg.:37,1 Mj = 2,8 FE

Pris:

199,20 kr ex moms

249,- kr inkl moms

HorseLux YANG - 600 g.​​

HorseLux YANG er en unik sammensætning af flere forskellige inaktive (prebiotiske) gærceller, der har en positiv effekt på stortarmens mikrobiota (bakteriesammensætning). Når man tager flere inaktive gærceller og sammensætter dem, får man en synenergi effekt, hvilket betyder at sammen virker de bedre.

Produktet stimulerer hestens immunforsvar, så risikoen for fodringsbetingede ubalancer reduceres, f.eks. våd og løs afføring.

YANG forhindrer, via. fysisk blokering, skadelige mikroorganismer (f.eks. fra dårligt grovfoder) i at få fodfæste i fordøjelseskanalen, da produktet binder de skadelige mikroorganismer og fører dem med ud af tarmen. Dette reducerer dermed risikoen for fejlgæring.

HorseLux YANG kan med fordel bruges sammen med HorseLux Gærkultur eller GærTablet.

Daglige mængde:

Heste og ponyer: 5 gr. (1 teske)

Ved særlige behov kan dosis fordobles

Skal tildeles en gang dagligt

Sammensætning:

Cellevægge fra inaktiveret gær

Pris:

183,20 kr ex moms

199,- kr inkl moms

HorseLux Hyben - 2 kg​​

HorseLux Hyben er et 100% rent naturprodukt (hunderose), som er fremstillet af solmodne og tørrede hybenfrugter.

​Hyben har et højt indhold af naturlige kraftige antioxidanter, i form af vitamin C, beta-karoten og bioflavonoider.

​Vitamin C er bl.a. rigtig vigtigt for optagelsen af jern. Hybens høje naturlige indhold af antioxidanter styrker immunforsvaret, modvirker de negative effekter af hård træning og har tillige en positiv effekt på ledfunktionen.

​HorseLux Hyben er derfor særlig anvendelig til heste i hård træning/konkurrence, til avlsheste og gamle heste, samt til heste med lavt immunforsvar.

Daglige mængde:

Heste: 15 gr. (1 mål)

Ponyer: 10 gr. (2/3 mål)

Sammensætning:

100% tørrede og groftmalede hybenfrugter med kerner.   

Pris:

239,20 kr ex moms

299,- kr inkl moms                                              

HorseLux Nordatlantisk Tang ​

HorseLux Nordatlantisk Tang (Ascophyllum nodosum) er et 100% naturligt produkt. Tangen er høstet i havene mellem Island og Norge.

HorseLux Nordatlantisk Tang har et højt indhold af aminosyrer, naturlige mineraler og sporstoffer, samt et moderat indhold af vitaminer. Blandt andet kobolt, som er vigtigt i forbindelse med kroppens egen dannelse af B-vitamin.

Produktet dækker ikke hesten ind med vitaminer og mineraler. Dette produkt er et tilskud, som gives ved siden af den daglige mængde vitaminer og mineraler.

Daglige mængde:

Heste: 20‐25 g/dag (1½ mål)

Ponyer, føl og plage:15 g/dag (1 mål)

Pga. det naturlige indhold af jod i produktet, bør den anbefalede dosis ikke overskrides.

Sammensætning:

100% formalet nordatlantisk tang

Pris:

1 kg

151,20 kr ex moms

189,- kr inkl moms

3 kg

351,20 kr ex moms

439,- kr inkl moms

HorseLux Rød Solhat​​ - 1 kg

HorseLux Rød Solhat (Echinacea purpurea), består af 100% Rød Solhat og er tørret, formalet og ikke yderligere forarbejdet. På den måde sikres det høje indhold af naturlige aktivstoffer.

Produktet stimulerer hestens immunforsvar på en naturlig måde.

Daglige mængde:

Ved (gen)opbygning af immunforsvaret:

7-8 gr. pr. 100 kg., svarende til 35-40 gr. til 500 kg. hest.

Ved forebyggelse / vedligehold:

3-4 gr. pr. 100 kg. hest, svarende til 15-20 gr. til 500 kg. hest.

Da produktet er et rent naturprodukt, er der ingen risiko ved høje doseringer.

Sammensætning:

100% Rød Solhat.

Pris:

175,20 kr ex moms

219,- kr inkl moms

HorseLux Kiselgur​​

HorseLux Kiselgur er et tilskudsprodukt bestående af 100% ren kiselgur. Kiselgur består af encellede kiselalger, der har ligget under pres igennem mange år.

Til styrkelse af hud, pels og hove.

​Kiselgur indeholder flere mineraler, bl.a. calcium, natrium, magnesium og silica.

​Kiselgur virker tillige toxinbindende.

Daglige mængde:

Heste: 30 gr. (2 mål)

Ponyer: 15-25 gr. (1-1½ mål)

Sammensætning:

Ren kiselgur, tilsat 1% rapsolie (støvdæmpende).

Tilsætningsstoffer pr. kg.:

Kiselgur 990 gr.

Pris:

2,5 kg

175,20 kr ex moms

219,- kr inkl mom

HorseLux Jern - 1 kg​​

HorseLux Jern er letoptageligt jerntilskud, der forebygger og afhjælper jernmangel.

​Tilskuddet indeholder organisk bundet jern, essentielle aminosyrer, B- og C-vitaminer og organisk bundne sporstoffer, som sikrer en god optagelse af jern.

​Hvis hesten har jernmangel kan det forårsage lav blodprocent, som vil forårsage nedsat udholdenhed, træthed og uoplagthed.

Jernmangel kan f.eks. opstå hvis hesten har tabt store mængder blod, f.eks. ved en operation eller ved et større angreb af dyr i pelsen.

Produktet afhjælper jernmangel i løbet af 3-4 uger.

Daglige mængde:

Heste: 40 gr. (3 mål)

Ponyer: 25-30 gr. (2 mål)

Bør kun gives ved mangelsymptomer. Større mængder bør kun gives i samråd med dyrlæge.

Sammensætning:

Foderkridt, lucernemel, salt, ølgær, bukkehornsfrø, rapsolie, stjerneanisolie.

Pris:

159,20 kr ex moms

199,- kr inkl moms

Gårdbutikkens åbningstider

Mandag 10-17
​Onsdag 10-17

Lørdag 10-14

Gårdbutik

findsmiley

​Fjerkræ slagteri

findsmiley

Kontakt

Raunsmed IVS

Lyngbyvej 120, 9480 Løkken